Boerderij survival –  Farmsurvival

De gezelligheid begint met een bakkie koffie/thee & appeltaart.Hierna trekken jullie de strijdoveralls aan en gaan jullie, vergezeld met een rijk gevulde kruiwagen  (bier/fris/wijn/ zoetjes & zoutjes), starten met zo’n 20 hilarische spellen die in ons weiland klaarstaan. Er word nog een groepsfoto gemaakt die jullie ter herinnering mee krijgen en tussen de spellen door is er een rondje bitterballen. Aan het einde van deze sportieve landelijke competitie is er voor zowel de winnaar als de verliezer een klein prijsje.

Wij raden jullie aan om oude kleding en schoenen/laarzen te dragen, zeker omdat jullie bij de laatste spellen ook(zeer) nat kunnen worden. Er zijn basic warme buitendouches aanwezig, dus neem voor de zekerheid een handdoek en droge kleding/schoenen mee!

Duur: 3,5 uur.
Prijs: €45,00
Vanaf 10 personen.
(Mochten jullie met een kleinere groep deelnemen dan geldt het tarief van 10)

 

Uit voor een schijtprijsje? Boek dan de low budgetvariant:
Alle 20 spellen zoals het farmsurvival arrangement maar dan zonder:
Ontvangst met koffie/thee, onbeperkt drankjes zoetjes/zoutjes en 1x bittergarnituur tijdens de spellen. Geen gebruik van overalls , groepsfoto en prijsjes.Uiteraard wel gebruik van onze warme douches!U mag uw eigen hapjes/drankjes en versnaperingen meebrengen. Wij hebben de locatie om deze te nuttigen.
Prijs: €29,50 pp.
Duur: 2,5- 3 uur
Vanaf 10 personen.
Mochten jullie met een kleinere groep deelnemen dan geldt het tarief van 10.

 

Bent u wel samen met het gezelschap de gehele duur van het uitje( variant alles erop en eraan) aanwezig, maar kunt u door omstandigheden geheel niet deelnemen, dan zijn de kosten €25,- pp voor de geboden “all in” faciliteiten.

 

vergaderen op locatie boerderijvrijgezellenfeest noord-hollandboerderijsurvival start2wandelende A

boerderij groepsuitje boerderij vrijgezellenfeest boerderij bedrijfsuitje boerderij teambuilding boerderij bedrijfsuitje boerderij spellen boerderij koe knuffelen boerderij rondleiding boerderijsurvival boerderij fotoshoot boerderij klomp schilderen boerderij koe schilderen boerderij trekker rijden boerderij quiz boerderij prutmarathon boerderij oud-Hollandse spellen boerderij fierljeppen boerderij prut modder vies bagger koe melken boerderij BBQ boerderij lunch farmsurvival sloot koeien koe zeskamp spellencircuit groepsuitjes boerderij vergaderen boerderij hooizolder koe knuffelen koeknuffelen knapzak klomppimpen voetgolf boeren fotoshoot

.