Eten en drinken

Bij de farmsurvival en bij alle workshops is koffie/thee & appeltaart inbegrepen .
Tijdens de farmsurvival krijgen jullie een goed gevulde kruiwagen met drinken( bier/fris/wijn ” all in”) en lekkere zoetjes en zoutjes mee. Tussendoor een lekker warm rondje bitterballen.Maar er zijn meer opties mogelijk!  Zoals:

– Knapzaklunch –
Leuke boeren knapzaklunch( verpakt in een geruite theedoek) met daarbij( verse koeien) melk en Jus d’ orange en koffie/thee.(witte kadet met kaas, kadet met ham, eitje, krentenbol met roomboter, ontbijtkoek, appel, chocolade)
€15,00 p.p.

– Boeren Barbecue – (Wij voorzien alles jullie bakken zelf) 
Uitgeraasd in ons weiland, rozig van de douche en hongerig van de boerenbuitenlucht? Dan kunnen jullie aansluitend genieten van een overheerlijke BoerBQ! Geleverd door onze ambachtelijke slager.
Dit is inclusief 5 stuks vlees op schaal opgemaakt, 2 soorten salades, 3 soorten saus, stokbrood kruidenboter,
Alle drankjes onbeperkt inbegrepen a 2,5 uur. IJsje toe.
€37,50 p.p.
Vanaf 10 personen.

-Hooitea”, High tea op de hooizolder-
Loeilekker! Een etagère met overheerlijke zoetige en hartige hapjes om te smikkelen en te smullen. Samen met diverse leuke theetjes.
Dit staat voor jullie geserveerd op de knusse Hollandse hooizolder boven de koeienstal of bij heerlijk weer op ons terras met uitzicht over de weilanden. De tafel staat gedekt in boerenstijl. Nieuwsgierig?

Prijs: €25,00 p.p.
Vanaf 10 personen
Duur:  2 uur

foto farmsurvival kruiwagenboerenlunch farmsurvivalknapzaklunch op de boerderijIMG_4261farmsurvival high tea boerderijOud Hollandse spelenDSC02082farmsurvival high tea hooiteafarmsurvival avond bbq