Farmsurvival & Schapendrijven

Loeiend leuke Farmsurvival met blèrende en blatende afwisseling!
Tevens zeer geschikt voor een optimale teambuilding, want uw team-spel wordt afgewisseld met een demonstratie en workshop waarbij communicatie de allerbelangrijkste factor is!

Jullie worden hartelijk ontvangen met koffie/thee en wat lekkers. Hierna trekken jullie de strijdoveralls aan en gaan jullie, vergezeld met een gevulde kruiwagen( bier fris wijn,zoetjes en zoutjes “all in”), starten met zo’n 20 hilarische spellen die voor jullie staan uitgezet.Er word nog een groepsfoto gemaakt die jullie ter herinnering mee krijgen en tussen de spellen door worden er nog bitterballen geserveerd.Aan het einde van dit sportieve landelijke spektakel is er voor zowel de winnaar als de verliezer een klein symbolisch prijsje.Wij raden jullie aan om oude kleding en schoenen/laarzen te dragen, zeker omdat  jullie bij de laatste spellen ook (zeer) nat kunnen worden.Er zijn warme douches aanwezig , dus  neem  voor de zekerheid een handdoek en droge kleding/schoenen mee!
Tussen de spellen door worden telkens 2 strijdende teams uitgenodigd om deel te nemen aan de demonstratie “Schapen drijven met Border Collies”
Tijdens de demonstratie laten we de samenwerking en communicatie tussen hond, mens en schapen zien.
Hierna volgt het uitdagende Hollands Parcours:In teams zal ervoor gezorgd moeten worden dat de schapen een gezet parcours afleggen. Samenwerking, communicatie en gezamenlijk plezier hebben zijn hierbij de kernwoorden.
Topteambuilding!
Kosten: €99,50-
Duur:  6 uur
Vanaf 35 personen

 

 

boerderijsurvival schapen drijvenboerderij schapen drijvenfamilieuitje boerderij