Workshop schapen drijven

Schapendrijven met border collies

Teambuilding met de kudde
We gaan ontspannen van start met koffie of thee en wat lekkers op de hooizolder of bij lekker weer heerlijk op het boerenbuitenterras. Tijdens de koffie heten we jullie welkom en laten we in een presentatie zien waar we voor staan en vertellen we over de honden en de schapen.

Demonstratie schapendrijven met border collies
Dan snel naar buiten waar we gaan kijken naar een indrukwekkende demonstratie schapendrijven met border collies. Tijdens de demonstratie laten we de samenwerking en communicatie tussen hond, mens en schapen zien.

Geniet van de demonstratie maar let goed op want hierna ga je zelf aan het werk met de schapen!

Samenwerken met de schapen
Als team gaan we kennismaken met de schapen. Hoe reageert het schaap, hoe reageer ik.

Tussendoor even wat tijd voor een lekkere versnapering uit de kruiwagen!

De uitdaging
In teams zal ervoor gezorgd moeten worden dat de schapen een gezet parcours afleggen. Samenwerking, communicatie en gezamenlijk plezier hebben zijn hierbij de kernwoorden.

Na de uitdaging terug om even gezellig na te praten onder het genot van wat fris met een bittergarnituur.( winters gezellig bij de open haard)
Kosten: € 45,00 p.p
Duur: 2 ½ uur

Combi-uitje: Survival en Schapendrijven
Loeiend leuke Farmsurvival met blèrende en blatende afwisseling!
Tevens zeer geschikt voor een optimale teambuilding, want uw team-spel wordt afgewisseld met een demonstratie en workshop waarbij communicatie de allerbelangrijkste factor is!

Jullie worden hartelijk ontvangen met koffie/thee en wat lekkers. Hierna trekken jullie de strijdoveralls aan en gaan jullie, vergezeld met een gevulde kruiwagen( bier fris wijn,zoetjes en zoutjes “all in”), starten met zo’n 20 hilarische spellen die voor jullie staan uitgezet.Er word nog een groepsfoto gemaakt die jullie ter herinnering mee krijgen en tussen de spellen door worden er nog bitterballen geserveerd.Aan het einde van dit sportieve landelijke spektakel is er voor zowel de winnaar als de verliezer een klein symbolisch prijsje.Wij raden jullie aan om oude kleding en schoenen/laarzen te dragen, zeker omdat  jullie bij de laatste spellen ook (zeer) nat kunnen worden.Er zijn warme douches aanwezig , dus  neem  voor de zekerheid een handdoek en droge kleding/schoenen mee!
Tussen de spellen door worden telkens 2 strijdende teams uitgenodigd om deel te nemen aan de demonstratie “Schapen drijven met Border Collies”
Tijdens de demonstratie laten we de samenwerking en communicatie tussen hond, mens en schapen zien.
Hierna volgt het uitdagende Hollands Parcours:In teams zal ervoor gezorgd moeten worden dat de schapen een gezet parcours afleggen. Samenwerking, communicatie en gezamenlijk plezier hebben zijn hierbij de kernwoorden.
Topteambuilding!
Kosten:
>20 personen: €55,95 pp

<20 personen €65,95 pp
Duur:  5 uur
 

 

IMG_6086boerderij schapen drijven.boerderijsurvival schapen drijven

.